+381631718199 portal@pitajprofu.com

U organizaciji Fakulteta veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu, 23. februara 2024. biće održan 45. seminar za inovacije znanja veterinara. Ovaj seminar će se, tradicionalno, održati u prostorijama našeg Fakulteta.

Preliminarni program seminara

Molimo sve zainteresovane koleginice i kolege da se unapred prijave za učešće na 45. seminaru za inovacije znanja veterinara. Prijava je moguća isključivo preko interneta tako što se na internet stranici Fakulteta otvori aplikacija PRIJAVA i popune otvorene kućice. Link za aplikaciju PRIJAVA je http://form.vet.bg.ac.rs . Svi oni koji se prijavljuju za Seminar i unapred budu vršili uplatu kotizacije su dužni da dokaz o uplati (skenirana kopija uplatnice u JPG ili PDF formatu ili elektronski izvod) dostave na e-mail adresu inovacije@vet.bg.ac.rs ili da ga predaju prilikom registracije na seminaru. Za sve nedoumice i pitanja oko prijave, možete se javiti na telefon 062/80-39-683.
Učesnici koji prisustvuju seminaru kao gosti veterinarskih institucija koje finansijski podržavaju inovacije (sponzorske kotizacije) se prijavljuju za radionicu „Gosti – Sponzorske kotizacije“ i u obavezi su da se nakon izvršene registracije u sistemu, jave doc. dr. Branislavu Vejnoviću na telefon 062/80-39-683 radi raspoređivanja po radionicama. Ukoliko to ne učine, biće raspoređeni na sam dan inovacija na info pultu, a prema trenutnoj raspoloživosti slobodnih mesta.
Svi učesnici seminara koji se registruju i uplate kotizaciju, dužni su da prisustvuju plenarnim predavanjima i radionici za koju se budu opredelili prilikom prijavljivanja. Učesnici Seminara dobijaju 2 sertifikata: za predavanja i za radionicu. Spiskove sa evidencijom potpisa sa predavanja i radionica, Organizacioni odbor Seminara će dostaviti sekreterijatu Veterinarske komore. Molimo sve učesnike da ispune svoje obaveze kako bi seizbegli mogući problemi prilikom verifikovanja sertifikata od strane Veterinarske komore Srbije.
Napominjemo da, prema Pravilniku o stručnom usavršavanju Veterinarske komore Srbije, svaka radionica predviđa i praktičan rad i da je broj učesnika na njima limitiran pa Vas molimo da blagovremeno izvršite registraciju i uplatite kotizaciju jer se popunjavanje radionica vrši po principu prvenstva vremena prijave odnosno uplate.
Kotizacija iznosi 4800,00 RSD (PDV je uračunat) ukoliko se uplati do 18. februara 2024. godine. Uplatu izvršiti na žiro račun Fakulteta veterinarske medicine, poziv na broj 45. Ukoliko se uplata izvrši od 19. februara 2024. godine ili na Fakultetu na dan održavanja seminara, kotizacija iznosi 9600,00 RSD (PDV je uračunat).
Seminar će biti akreditovan od strane Veterinarske komore Srbije i bodovan prema Pravilniku o stručnom usavršavanju veterinara Veterinarske komore Srbije.

Vest preuzeta sa sajta https://vet.bg.ac.rs/sr