+381631718199 portal@pitajprofu.com

Prijave za Accelerate Serbia Event su otvorene. Događaj će se održati 09. februara 2024. u Svečanoj sali Rektorata Univerziteta u Kragujevcu s početkom u 16:30h u organizaciji AIESEC-a.

Na ovom mestu okupiće se start-upovi, male i srednje kompanije koje zajedno sa mladim ljudima diskutuju o preduzetništvu, IT-ju, marketingu, razvoju poslovanja, kao i o tome koliku važnost mladi imaju u jednoj kompaniji. Na događaju ćeš moći da učestvuješ u panel diskusiji koje održavaju kompanije zajedno sa svojim praktikantima iz inostranstva! Pored toga te očekuje i sjajan networking prostor na kom ćeš moći neformalno i na prijateljski način da se povežeš sa predstavnicima vodećih kompanija iz Kragujevca.

Ukoliko si spreman/na da proširiš svoje vidike, upoznaš se sa vodećim ljudima iz kompanija, čuješ iskustva ljudi i učestvuješ u diskusiji sa njima, prijavi se na sledećem linku. Prijave su otvorene do 08. februara, a dodatne informacije dobićeš na mejl ubrzo posle prijave!

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 105 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

AIESEC je nevladina, ne-partijska i ne-za-profit organizacija sa konsultativnim statusom pri Ekonomskom i socijalnom savetu Ujedinjenih nacija (ECOSOC), povezana sa UN DPI, članica ICMIO i priznata je od strane UNESCO-a.

Vest preuzeta sa sajta https://www.ekfak.kg.ac.rs/sr/