+381631718199 portal@pitajprofu.com

Škola na Univerzitetu u Arhusu u Danskoj

Pozivaju se studenti doktorskih studija Univerziteta u Beogradu da se prijave za učešće u radu međunarodne letnje škole u okviru naše evropske univerzitetske alijanse Circle U.Letnja škola pod nazivom “Light In The Dark: Exploring The Causes, Concepts, and Consequences Of Corruption“ biće održana na engleskom jeziku uz učešće studenata sa svih devet partnerskih univerziteta i profesora i saradnika iz oblasti prava i političkih nauka sa Univerziteta u Arhusu, Univerziteta u Beogradu, Univerziteta u Pizi i drugi. Organizovana od strane Univerziteta u Arhusu, biće održana u Arhusu, Danska, od 01. do 05. jula 2024. uz početne online sesije u maju i junu.

Prijavljivanje kandidata traje do 02. aprila 2024. na stranici organizatora, gde se nalazi detaljni opis škole i način prijavljivanja: https://ps.medarbejdere.au.dk/phd-informationer/kurser/light-In-The-dark-exploring-The-causes-concepts-and-consequences-Of-corruption.

Letnje škole Circle U. su besplatne, a odabranim studentima biće obezbeđene dnevnice za dane boravka i dane puta. Visina dnevnice je 70 evra. Ukoliko Vaša prijava bude prihvaćena, za informacije o isplati dnevnica i putnih troškova obratite se na mejl: nikola.savic@rect.bg.ac.rs.

Škola na Univerzitetu u Luvenu u Belgiji

Pozivaju se studenti doktorskih studija i nastavnici stranih jezika Univerziteta u Beogradu da se prijave za učešće u radu međunarodne letnje škole u okviru naše evropske univerzitetske alijanse Circle U. Letnja škola pod nazivom „Language In Education Research: Ecological and Mixed Methods Approaches“ biće realizovana na engleskom jeziku na Univerzitetu u Luvenu u Belgiji, od 07. do 10. avgusta 2024.

Prijavljivanje kandidata traje do 15. maja 2024. na stranici organizatora, gde se nalazi detaljni opis škole: https://uclouvain.be/fr/instituts-recherche/ilc/teamm/summer-school-2024.html

Letnje škole Circle U. su besplatne, a odabranim učesnicima biće obezbeđena stipendija. Ukoliko Vaša prijava bude prihvaćena, za informacije o isplati dnevnica i putnih troškova obratite se na mejl: nikola.savic@rect.bg.ac.rs.

Studenti Univerziteta u Beogradu koji su pohađali Circle U. letnje škole u prethodnom projektnom ciklusu bili su prezadovoljni mogućnošću da se povežu sa kolegama iz drugih zemalja, kvalitetom predavanja i aktuelnošću tema, a neki od njih i danas ostvaruju saradnju kroz realizaciju zajedničkih projekata.

Vest preuzeta sa sajta https://www.chem.bg.ac.rs/