+381631718199 portal@pitajprofu.com

Međunarodna naučna konferencija ETIKUM 2023 će se održati, tradicionalno već četrnaesti put, od 7. do 9 decembra 2023. godine ucentralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu (zgrada Rektorata).

U vreme kada je koncipirana, 2006. godine, konferencija je osmišljena kao informativno-edukativna i naučno-stručna konferencija. Tokom godina, kroz razvoj interdisciplinarne saradnje, ETIKUM konferencija se razvila u jedan naučni centar sa kontinualnim unapređenjima u diseminaciji naučnih rezultata.

Glavni cilj ovogodišnje ETIKUM 2023 konferencije je da okupi istraživače, naučnike i stručnjake sa univerziteta, kompanija i institucija sa ciljem obezbeđivanja jedinstvene platforme za razmenu naučnih rezultata, kao i ideja iz oblasti mašinskog inženjerstva, biomedicinskog inženjerstva, zaštite životne sredine i zaštite na radu.

Od 2016. godine, uvedena je nagrada za najbolji rad mladog istraživača. Programski odbor ETIKUM konferencije nagrađuje najbolji rad mladog istraživača sa Prof. dr. Janko Hodolič nagradom.

Pozivamo vas da dostavite svoje radove i da svojim prisustvom kroz uspešnu saradnju svi zajedno doprinesemo daljem razvoju ETIKUM 2023 konferencije kroz diseminaciju naučnh rezultata.

Učešće na ETIKUM konferenciji je bez plaćanja kotizacije.

Vest preuzeta sa sajta http://etikum.ftn.uns.ac.rs/srb/pocetna.html