+381631718199 portal@pitajprofu.com

Forum za mentalno zdravlje održava se online – putem zoom platforme od 2020. godine, započeo u toku pandemije Covid -19 i ove godine će obeležiti četiri godine postojanja. Namenjen je svim zainteresovanim studentima doktorskih studija svih smerova, kao i zainteresovanim studentima osnovnih akademskih studija na našem Medicinskom fakultetu.

Organizovanjem Foruma za mentalno zdravlje Medicinski fakultet u Novom Sadu dao je doprinos i aktivnostima u okviru Evropske nedelje javnog zdravlja koja se svake godine odvija u maju mesecu. Želja nam je da održavanjem Foruma za mentalno zdravlje
razmenjujemo iskustva i misli i da u okviru ove važne teme promišljamo o načinima kojima možemo da unapređujemo mentalno zdravlje u zajednici. Forum za mentalno zdravlje održava se u terminu sredom u 17 časova (jednom mesečno).
Svi zainteresovani su dobrodošli. Za učešće na Forumu za mentalno zdravlje nije potrebna prethodna priprema.
Forum za mentalno zdravlje
Termin: sreda, 24. januar 2024. – 17.00 časova (zoom – online)
Moderator/voditelj: prof. dr Marija Jevtić
Link za prijavu: http://skr.rs/pgU

Nakon popunjavanja prijave na mail adresu koju dostavite biće poslat link za pristup Forumu za mentalno zdravlje. Budite slobodni da informaciju prosledite potencijalno zainteresovanim kolegama.

Vest preuzeta sa sajta https://www.mf.uns.ac.rs/index.php