+381631718199 portal@pitajprofu.com

Građevinski fakultet Univerziteta Crne Gore organizuje IX međunarodnu konferenciju Građevinarstvo – nauka
i praksa GNP 2024 koja će se održati 05-09.03.2024. u Kolašinu.

S obzirom na to da 2024. godine proslavljamo 50 godina Univerziteta Crne Gore, naša konferencija će biti jedan od značajnih događaja koji će Univerzitet organizovati u godini jubileja. Neka to ujedno bude prilika za slavljenje znanja i akademske saradnje, za razmjenu ideja, iskustava i najnovijih dostignuća, kako u nauci, tako i u praksi na polju građevinarstva.

Konferencija će obuhvatiti širok spektar tema, ali, s obzirom na to da se 2024. godine obilježava 45 godina od razornog zemljotresa koji je pogodio Crnu Goru, glavna tema Konferencije će biti: Seizmički otporne konstrukcije. Time želimo da u fokus stavimo najnovija istraživanja u oblasti projektovanja i izgradnje seizmički otpornih objekata.

Program Konferencije obuhvatiće predavanja po pozivu, usmene i poster prezentacije, okrugle stolove i prezentacije sponzora, a zvanični jezik je engleski.

Srdačno vas pozivamo da pošaljete svoje radove i aktivno učestvujete u radu Konferencije, kao i da podijelite ovu informaciju sa kolegama za koje smatrate da mogu biti zainteresovani.

Detaljnije informacije, obavještenja i dalje instrukcije možete naći na sajtu Konferencije: www.gnp.ucg.ac.me.

Ceo tekst poziva pogledajte ovde.

Vest preuzeta sa sajta https://gaf.ni.ac.rs/index1.php