+381631718199 portal@pitajprofu.com

Pozivamo vas na gostujuฤ‡e predavanje na temuโ€ž๐Ž๐๐ฅ๐ฎฤ๐ข๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ณ๐š๐ฌ๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ง๐จ ๐ง๐š ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฉ๐ž๐ง๐จ๐ฏ๐š๐ง๐จ๐ฃ ๐ฅ๐จ๐ ๐ข๐œ๐ขโ€œ koje ฤ‡e odrลพati profesor Jozo Dujmoviฤ‡ sa @sanfranciscostate , ๐ฎ ๐ฌ๐ซ๐ž๐๐ฎ, ๐Ÿ๐Ÿ•. ๐๐ž๐œ๐ž๐ฆ๐›๐ซ๐š ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘. ๐ ๐จ๐๐ข๐ง๐ž, ๐จ๐ ๐Ÿ๐Ÿ–.๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฌ๐š๐ญ๐ข, ๐ฎ ๐ฌ๐š๐ฅ๐ข ๐Ÿ”๐Ÿ.

Predavanje se odrลพava kao jedna od aktivnosti u okviru inicijative uvoฤ‘enja Stepenovane logike u istraลพivaฤki i nastavni prostor Srbije, koje su zapoฤeli prof. dr Ivan Lukoviฤ‡ i prof. dr Jozo Dujmoviฤ‡ u junu 2023. godine. Jedan od ciljeva predavanja je upoznavanje mladih istraลพivaฤa sa ovom oblaลกฤ‡u kao i okupljanje istraลพivaฤa koji se bave oblaลกฤ‡u raฤunarske inteligencije. Nakon predavanja, uslediฤ‡e diskusija o moguฤ‡nostima primene i prilikama za objavljivanje nauฤnih radova.

๐‘๐ž๐ ๐ข๐ฌ๐ญ๐ซ๐š๐œ๐ข๐ฃ๐š ๐ณ๐š ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฌ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฏ๐จ ๐ฉ๐ซ๐ž๐๐š๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐ฎ ๐ฃ๐ž ๐จ๐›๐š๐ฏ๐ž๐ณ๐ง๐š ๐ข ๐๐จ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฉ๐ง๐š ๐ง๐š ๐ฅ๐ข๐ง๐ค๐ฎ u bio.

Vest preuzeta sa https://www.instagram.com/fon_bg/