+381631718199 portal@pitajprofu.com

Master akademske studije

Prijave za upis na online master program Preduzetništvo nove generacije su otvorene do 25. oktobra 2023.
Nakon što popunite prijavu za upis u školsku 2023/24. godinu, brzo ćemo Vas kontaktirati putem imejla.

Otvoreni ekran za sve kandidate zainteresovane za upis na master studije održava se subotom od 11 do 12 časova putem Google Meet platforme. Molimo vas da se za učešće na otvorenom ekranu prijavite popunjavanjem online formulara.

Za više informacija o studijama na FMK možete nam se obratiti putem imejla fmk@singidunum.ac.rs, telefona 011/2626 474 i 069/2626 474 ili posetom Karađorđevoj 65 radnim danima od 10 do 16 časova. Takođe, možete unapred zakazati razgovor sa rukovodiocem i/ili koordinatorom departmana ili posetiti stranicu sa najčešćim pitanjima i odgovorima u vezi sa studijama na FMK.

Doktorske akademske studije

Otvoreni ekran za sve kandidate zainteresovane za upis na doktorske studije transdisciplinarnih umetnosti i medija održava se četvrtkom od 16 do 17 časova putem Google meet platforme . Za više informacija možete se obratiti koordinatoru Departmana za humanistiku i teoriju umetnosti i medija dr Aleksi Milanoviću na broj +381641326584 ili putem imejla aleksa.milanovic@fmk.edu.rs.

Vest preuzeta sa sajta https://fmk.singidunum.ac.rs/