+381631718199 portal@pitajprofu.com

Siemens Mobility d.o.o. Cerovac poziva studente Fakulteta inženjerskih nauka u Kragujevcu da se prijave za program dodele stipendija. Kompanija ovim programom stipendiranja želi da pruži podršku studentima sa istaknutim akademskim rezultatima i interesovanjem za dalje usavršavanje u oblasti železničkog saobraćaja.

Poziv se odnosi na sve studente master studija, kao i na studente završne godine osnovnih ili master studija Elektrotehnike i računarstva. Rok za podnošenje prijava je 31.10.2023. Stipendija iznosi 40.000 dinara, a stipendiranje traje od 6 do 18. meseci.

Nakon uspešno završenog programa stipendiranja, student potpisuje Ugovor o radu u trajanju od minimum dvostrukog vremena provedenog u programu stipendiranja ili najviše 24 meseca. U ovom periodu, student se plaća po Siemensovom internom planu zarada. Ukoliko student ne ispuni vremenski okvir predviđen Ugovorom o radu, isplata mora da bude proporcionalna. Student će provesti minimalno 240 sati produktivnog rada u kompaniji tokom godine.

Više informacija je dostupno na linku.

Vest preuzeta sa sajta http://www.fink.rs/sr/