+381631718199 portal@pitajprofu.com

U četvrtak, 14. decembra 2023. godine na Ekonomskom fakultetu u Beogradu održaće se gostujuće predavanje kompanije Henkel.
U okviru predmeta Menadžment odnosa sa kupcima će se obratiti Nenad Vuković, korporativni potpredsednik za istočnu Evropu, Aziju , Australiju i Novi Zeland za ACC, koji će nam govoriti o praksi kompanije o svom međunarodnom iskustvu u pogledu B2B menadžmenta odnosa sa kupcima. Pozivaju se svi zainteresovani da prisustvuju ovom predavanju, koje će se održati u Amfiteatru 3 sa početkom u 14 časova.

Nenad Vuković, rođen 1968 godine u Jagodini, diplomirao je na Ekonomskom Fakultetu u Beogradu 1993. godine, na smeru spoljna i unutrašnja trgovina. Radio je u više kompanija u oblasti B2B i FMSG. Poslednjih 20 godina je zaposlen u kompaniji Henkel gde je obavljao više odgovornih funkcija u zemlji i inostranstvu kao Generalni direktor biznisa deterdženata u Slovačkoj, Srbiji, Rusiji i Italiji. Od 2019. godine dolazi na funkciju potpredsednika kompanije za istočnu Evropu, biznisa adhesivi za krajnje potrošace da bi tokom 2023. godine dobio dodatno zaduženje i za region Azije, Australije i Novog Zelanda. Tokom karijere u kompaniji Henkel nastavio je usavršavanje kroz treninge i seminare organizovane od vodećih Univerziteta i poslovnih škola (Harvard Business School iz oblasti strateškog liderstva, University of St Galen iz oblasti Internacionalnog brend menadžementa, IESE Barcelona iz oblasti naprednog menadžmenta…) Pored porodice, koju smatra svojim najvažnijim i najdražim životnim ostvarenjem, kao i ostvarene poslovne karijere, posebno je zahvalan na prilici koja mu je pružena od Ekonomskog Fakulteta da povremeno svoja znanja i iskustva može da podeli sa novim generacijama studenata Ekonomskog Fakulteta u Beogradu i na taj način doprinese formiranju budućih lidera za kompanije u zemlji i inostranstvu.

Vest preuzeta sa sajta http://www.ekof.bg.ac.rs/