+381631718199 portal@pitajprofu.com

Matematički fakultet organizuje časove pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita iz matematike za buduće studente. Početak pripremne nastave je 20. januara 2024. godine. Prijavljivanje za pripremnu nastavu obavlja se preko sledećeg linka https://pripremna.matf.bg.ac.rs/prijava/

Nastava se odvija uživo, u zgradi Matematičkog fakulteta (Studentski trg 16, IV sprat) ili na daljinu posredstvom platforme Webex. Кandidati mogu birati da li će pratiti nastavu uživo ili onlajn. Časovi će se održavati subotom u trajanju 20 termina po 3 časa odnosno ukupno 60 časova. Cena pripremne nastave je 40.000 dinara i može se izmiriti u celosti ili u dve rate. U cenu pripremne nastave uključen je probni prijemni ispit i dva testa.

Probni prijemni ispit mogu polagati i oni koji nisu pratili pripremnu nastavu. Polaznici pripremne nastave neće plaćati polaganje probnog prijemnog ispita jer je to već uračunato u cenu pripremne nastave. Na sajtu https://pripremna.matf.bg.ac.rs/ biće iznova ažurirane informacije tokom cele pripremne nastave, pa vas pozivamo da pratite sajt.

Vest preuzeta sa sajta http://www.matf.bg.ac.rs/