+381631718199 portal@pitajprofu.com

Zadovoljstvo nam je da samo nekoliko meseci nakon lansiranja Pupin inicijative obavestimo javnost da ćemo započeti prvi Pupin Fellowship Program namenjen studentima koji su zainteresovani za raznovrsno sticanje znanja i veština iz oblasti međunarodnih odnosa i spoljne politike u oblasti srpsko-američkih odnosa.

Prvi Pupin Fellowship će se održati od 01. marta do 01. septembra 2024. i učesnicima će pružiti priliku da steknu praktične veštine koje uključuju istraživanje, pisanje, analitiku i praćenje međunarodnih odnosa. Istaknuti pojedinci iz Srbije i Sjedinjenih Američkih Država će pružiti našim polaznicima mogućnost da više saznaju o srpsko-američkim odnosima kroz prizmu biznisa, akademije i politike. Izabrani studenti će direktno biti uključeni u rad organizacije koja aktivno radi na jačanju odnosa Srbije i SAD.

Kako da se prijavite?

Predstavite nam sebe u kratkom video ili pisanom formatu – ko ste, odakle dolazite, šta vas zanima i zašto želite da budete deo našeg programa. Uz predstavljanje nam pošaljite i kratki esej na temu šta mislite da su ključni segmenti za unapređenje srpsko-američkih odnosa i kojim sredstvima. Rok za prijave: 19. januar do 15. februar 2024. Pošaljite prijave sa naslovom Prijava za Pupin Fellowship na: info@pupin.org.

Vest preuzeta sa sajta https://www.fpn.bg.ac.rs/