+381631718199 portal@pitajprofu.com

LCI Education in Barcelona raspisuje konkurs za 10 stipendija za master programe u oblastima mode, animacije i video-igara i grafičkog dizajna. Za svaki od kurseva postoje dve vrste stipendija ─ jedna koja obuhvata 100% školarine i druga koja obuhvata 50%. Više informacija o master programima dostupno je na sledećim linkovima:

Official Master in Interaction Design and Immersive Experiences (engleski ili španski);
Master in Management and Direction of Fashion Companies (engleski ili španski);
Master in Fashion Marketing, Communication and Event Planning (engleski ili španski);
Master in Branding and Brand Strategy (engleski ili španski);
Master in 3D Animation and VFX (engleski).
Za učešće u konkursu potrebno je da se napravi vizuelna ili video-prezentacija povezana sa temom „Design for planet centered and human future“. Zadatak je da se dizajnira upit koristeći se AI alatima u formatu po izboru. Prijava se vrši preko ovog veb-sajta i moguća je do 07. aprila 2024. do 15 časova. Кonkurs je otvoren za osobe koje imaju između 21 i 44 godine, koje poseduju diplomu osnovnih studija ili diplomu koja je ekvivalentna tim kvalifikacijama. Više o pravilima konkursa dostupno je na ovom linku.

Stipendija obuhvata samo školarinu, ali ne i troškove upisa, smeštaja i ostale troškove. Za upis na navedene master programe neophodno je da se dostavi dokaz o poznavanju engleskog jezika na nivou B2.

Vest preuzeta sa sajta https://obrazovanje.rs/