+381631718199 portal@pitajprofu.com

Univerzitet u Beogradu je 27. novembra 2023. otvorio poziv za prijavljivanje za realizaciju individualne mobilnosti u okviru Кljučne akcije 131 Erazmus+ programa mobilnosti studenata za odlazak na stučne prakse (student mobility for traineeships).
Prijave se kao i do sada vrše isključivo preko onlajn platforme Univerziteta u Beogradu MobiON (https://mobion.bg.ac.rs/). Rok za podnošenje prijava ističe 14. januara 2024. godine u 23:59 časova.

U okviru Кljučne akcije 131 (mobilnost u zemljama EU i Islandu, Lihtenštajnu, Norveškoj, Severnoj Makedoniji i Turskoj) studenti UB mogu da konkurišu za realizaciju mobilnosti u okviru programa stručne prakse na partnerskim institucijama u inostranstvu ili drugim organizacijama, kako je precizirano na platformi MobiON. Napominjemo da okviru ovog poziva mobilnost studenata može biti realizovana najkasnije do 31. jula 2024.

Dodatne informacije o studentskim praksama, uslovima i relevantnoj konkursnoj dokumentaciji, kao i prijavni formular, dostupni su na sledećim linkovima:

https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/erasmus-pages/ub-students-and-staff/outgoing-mobility-types-and-eligibility
https://mobion.bg.ac.rs/erasmus+/open-calls
 
Za sva eventualna pitanja i nedoumice, molimo Vas da kontaktirate koordinatore za mađunarodnu saradnju Matematičkog fakulteta, prof. Draganu Ilić i prof. Zoricu Stanimirović.

Vest preuzeta sa sajta http://www.matf.bg.ac.rs/