+381631718199 portal@pitajprofu.com

Sajam obrazovanja i stipendija u inostranstvu održava se po 7.put u nedelju 22.10.2023. u hotelu Metropol u Beogradu. Učestvuju srednje škole, škole jezika i fakulteti iz inostranstva koji će predstaviti svoje obrazovne programe i stipendije. Na štandovima će se pružati informacije o svemu što zanima posetioce, a na pitanja odgovaraju predstavnici institucija.

Zašto da posetite Study Abroad. Fair?

  1. Upoznavanje renomiranih institucija: Imaćete priliku da razgovarate sa predstavnicima vodećih obrazovnih institucija iz različitih zemalja, saznate više o njihovim programima, istražiti mogućnosti stipendija i informisati se o studentskom životu u inostranstvu.
  2. Savetovanje i podrška: Stručni INO savetnici će pružiti dragocenu podršku i odgovoriti na sva pitanja vezana za izbor fakulteta, uslove upisa i potrebne dokumentaciju.
  3. Informativne radionice: Učešće u zanimljivim radionicama i prezentacijama koje će pružiti korisne informacije o životu u inostranstvu, viza procesima, troškovima studija i mnogim drugim relevantnim temama.
  4. Posle Sajma: Zakažite besplatne konsultacije sa Ino Edukacijom.

Vest preuzeta sa sajta https://www.inoedukacija.com/page/sajam-obrazovanja-u-inostranstvu/