+381631718199 portal@pitajprofu.com

Studentska unija matematičara – „SUMA“, studentska je organizacija pri Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, koja za cilj ima da kroz realizaciju projekata, timski rad i odnose sa kompanijama, institucijama i organizacijama studentima pruži priliku da razvijaju lične veštine i pripreme se za rad u poslovnom okruženju u budućnosti.

Ove godine, SUMA organizuje konferenciju “MathVerse“ koja će se održati od 26. do 29. oktobra 2023. u hotelu “Omorika” na Тari .

Кonferencija ima za cilj da promoviše multidisciplinarnost, kao i da stvori jedinstvenu priliku za razmenu i implementaciju naučnih dostignuća, te upozna studente sa njihovim mogućnostima nakon završetka studija. Učešćem na događaju studenti se mogu edukovati u vezi sa aktuelnim i interesantnim pitanjima iz oblasti matematike, informatike i preduzetništva.

Od najeminentnijih profesora iz naše zemlje i gostujućih predavača iz kompanija – prijatelja projekta – imaćete priliku da učite i upoznate se sa novim pravcima u istraživanjima i postignutim rezultatima, te da se informišete o načinu poslovanja vodećih kompanija na našem tržištu i steknete neophodna znanja za prve korake u izgradnji karijere. Pored pomenutog, studenti će imati priliku da uživaju u idiličnim predelima Тare kroz izlete i sportske turnire, a na raspolaganju je i bazen.

Više informacija možete pronaći na sajtu.

Vest preuzeta sa sajta https://www.pmf.ni.ac.rs/