+381631718199 portal@pitajprofu.com

Upis u obnovljenu godinu doktorskih studija, kao i u više godine doktorskih studija obavljaće se u periodu 01-03.11.2023, 11-13 časova. Upis u obnovljenu godinu master studija obavljaće se u periodu 06-10.11.2023, 11-13 časova.
Studenti koji prvi put obnavljaju status na master studijama, kao i studenti koji na doktorskim studijama upisuju 2-6. godinu studiranja, upisuju se tako što, nakon što su završili polaganje ispita za ovu akademsku godinu i ispiti su im evidentirani, donose na upis ŠV-20 obrazac, indeks i uplatu prve rate (25.000 ukoliko ukupna školarina nije manja od tog iznosa; budžetski studenti na višim godinama doktorskih studija ne plaćaju troškove upisa).
Studenti kojima je istekao dvostruki rok – koji se upisuju treći put u godinu na masteru, odnosno u sedmu godinu na doktorskim studijama, podnose najpre preko StudInfo portala molbu Prodekanu za nastavu za odobrenje završetka studija u trostrukom roku, nakon čega se studentima master studija odobrava još jedna, a doktorskih još tri godine. Potom se upisuju na isti način kao i prethodni. Studenti kojima je istekao produženi rok za završetak studija (trostruko nominalno trajanje studijskog programa*) i studenti koji prethodne godine nisu bili u statusu upisuju se preko konkursa.
*U trostruko trajanje se ne računaju godine u statusu mirovanja.

Vest preuzeta sa sajta https://bfspc.bg.ac.rs/