+381631718199 portal@pitajprofu.com

Osoba predlaže inovacije, ali tim pravi razliku!

Poslednjih godina, najveće promene u poslovnom svetu, ali i šire, rezutat su timskog rada, agilnog pristupa i pravovremenog osluškivanja tržišta. Dakle, ukoliko želite da postignete velike uspehe u biznisu, neophodno je da budete deo izvanrednog tima!

Ipak, timski rad uključuje složeni skup veština i procesa, tako da su izazovi rada u timu brojni. Većina studenata ima priliku da iskusi rad u timu tokom studiranja – kroz zajedničke radove na vežbama, pisanje grupnih radova, projekte u studentskim organizacijama, studentske poslove, sportske aktivnosti…

Ako vam se u timu dešavalo da imate problem u komunikaciji, ne znate kako da rešite nesporazume ili konflikte, niste zadovoljni raspodelom poslova i zadataka među članovima, nisu svi članovi motivisani za zajedničku ideju i slično;

…ili jednostavno želite da vodite uspešan tim / budete njegov važan deo, ispijte sa nama još jednu „zum kaficu“ o tajnama uspešnih timova! Saznajte kako da pronađete adekvatan tim za sebe, kako da doprinesete da takav tim bude još bolji i kako da rešavate probleme u timskom radu, kada do njih dođe.

O ovoj temi razgovaramo 27. marta, 2024. u 12 časova na Zum platformi sa Marijom Petrović, direktorkom ljudskih resursa u kompaniji Delez Srbija (Delhaize Srbija), koja poseduje veliko iskustvo ali i strast u vezi sa razvojem ljudi. Sa svojim timom radi na velikim i lepim inicijativama za podršku biznisu i svim zaposlenima u kompaniji. Psihološkinja je po struci, voli da radi sa ljudima i da im pomogne na putu da budu najbolja verzija sebe u poslovnom okruženju.

Postavite nam pitanje u vezi sa temom i prijavite se za učešće putem kratkog prijavnog formulara, kako bismo vam uoči događaja poslali link za onlajn druženje. Formular se nalazi na linku: https://forms.office.com/e/evg3c1bYBP

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su nedavno završili studije.

“Zum kafica – 45 minuta sa … ” predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanjamladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta uBeogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Vest preuzeta sa sajta https://www.fasper.bg.ac.rs/